Kansainvälinen museopäivä Poikilossa

Valkoinen pohja ja kansainvälisen museopäivän tiedot kirjoitettuna mustalla.

Vapaa pääsy kaupunginmuseoon lauantaina 18.5. klo 12-17.

Vietämme Kansainvälistä museopäivää tarjoamalla vapaan pääsyn Kouvolan kaupunginmuseo Poikiloon lauantaina 18.5. klo 12-17. 

Kouvolan kaupunginmuseossa oleva näyttely Mistä Kouvola on tehty? kutsuu museokävijät pohtimaan omaa suhdetta kotiseutuunsa, oli se sitten Kouvolassa tai jossain muualla. Mistä Sinun Kouvolasi on tehty? Näyttelyssä on nostalgisia valokuvia, filmejä ja esineistä nykyisen Kouvolan alueelta.

Kevään suosituimman uutuuskirjan, Väritä Kouvola, tekijä on tavattavissa idean alkulähteillä museokaupassa klo 12-14. Tule kyselemään sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Nina Nevalaiselta kirjan tekemisestä ja hakemaan signeeraus kirjaan (joko aiemmin ostettu tai osta omasi museokaupasta).

TERVETULOA!

Museokorttelissa vietetään samaan aikaan Käsityö- ja Taitopäivää klo 10-15. Katso lisätietoja tapahtumanjärjestäjän Facebook-sivuilta.

ilmakuva Kouvolan keskustasta.
Eero Suikki 1971. Ilmakuva Kouvolan keskustasta itään. Etualalla mm. Kouvolan kauppatori, kauppahalli, Pukimon talo, Torikadun tornitalot sekä kaupungintalo ja Lääninvirastotalo. Takana Urheilupuiston alue.

Lue lisää Kansainvälisestä museopäivästä ICOM Finlandin sivuilta