Ajankohtaista

Juhannuksena muutoksia aukioloaikoihin

Museo on avoinna torstaina Juhannuksen aaton aattona 23.6. klo 11-16. Juhannuksena museo on suljettu perjantaina 24.6. - sunnuntaina 26.6 välisenä aikana. Hyvää Juhannusta kaikille!

Kuukauden taideteos: kesäkuu 2022

Kuvanveistäjä Tiiu Anttisen pronssiveistos Luomakunnan kruunu (2010) on tuore teoshankinta Kouvolan taidemuseo Poikilon kokoelmiin. Taidekokoelmissa on nyt kaikkiaan kolme Anttisen veistosta. Muut kokoelmateokset ovat tuntemattomien, ehkäpä mikroskooppisten eliöiden maailmaa kuvaavat Pykä Pykä adult ja Siipisuomueläin, molemmat vuodelta 2020.

Kerro meille! -kysely on avautunut

Kerro meille parhaat muistosi ja tarinasi Kymenlaakson alueen juhliin, markkinoihin ja tapahtumiin liittyen. Muistosi voivat kuljettaa meidät matkalle vuosien päähän tai ihan lähihetkeen. Voit kertoa muistosi ihan lyhyesti tai sitten voit kuvailla sen tarkemmin.

Valokuvan aika 22.5. – 28.8. taidemuseo Poikilo

Kouvolan taidemuseo Poikilossa vietetään kesällä valokuvan juhlaa. Valokuvan aika -näyttely on Mika Honkalinnan, Kouvolan Kameraseuran sekä Suomen Kameraseurojen Liiton yhteinen näyttely 22.5. – 28.8.2022 Kouvolan taidemuseo Poikilossa.

Mika Honkalinna esittelee teoksiaan 22.5. klo 13

Valokuvan aika -näyttely avautuu yleisölle sunnuntaina 22.5. Mika Honkalinna esittelee yleisölle teoksiaan taidemuseo Poikilossa klo 13.00. Tapahtuma sisältyy pääsylipun hintaan.

Uusia valokuvia lisätty Finnaan

Uusien kuvien joukossa on kuvia Kouvolasta, Kuusankoskelta ja Valkealasta. Poikilo-museoiden esine-, valokuva- ja taidekokoelmia pääsee helposti katsomaan Finnasta vaikka omalta kotikoneelta.