Tule meille

Tietoa ja ajatuksia, opastusta ja iloa

Pitääkö museossa tietää kaikesta kaikki, ennen kuin uskaltautuu kynnyksen sisäpuolelle? Ei pidä eikä tarvitse. Museoissa voi vaellella yksin tai ystävän kanssa vapaasti taidetta aistien tai historiasta oppien tai ostaa opastetun kierroksen itselle tai ryhmälle. Oppaina ovat ammattioppaat tai museon työntekijät, jotka ovat suunnitelleet näyttelyt. Opastettuja kierroksia järjestetään eri pituisina. Museo järjestää myös luentoja eri aiheista. Puhujat ovat taiteilijoita tai eri alojen asiantuntijoita.

Museoissa maailma avartuu. Museokäynti on lapsille jännempää, jos mukana on hauskaa puuhaa ja innostava johdatus aiheesen. Museo järjestää koululais- ja päiväkotiryhmille Mude-nimisiä kierroksia, joihin kuuluu opastus ja työpaja. Kysy koululaisvierailuista osoitteesta poikilomude(at)gmail.com. Meiltä voit myös tilata tilaisuuteesi luennon paikallisesta taide- tai historia-aiheesta.

Kysy lisää!

Museokauppa

Valitse museokaupan valikoimista itselle tai lahjaksi jotakin kivaa! Meiltä löytyy myös paikallisia tuotteita ja kiinnostavia julkaisuja.      

Tule shoppailemaan museokauppaan!

Saako olla tunnetta, taidetta, kohtaloita?

Tervetuloa museoihin! Näyttelyt on tehty koettaviksi ja elettäviksi. Niihin voi liittyä paljon tietoa ja sydämellä kokemista. Taide voi herättää tunteita vihasta rakkauteen ja surusta iloon. Taide voimaannuttaa. Se tyynnyttää levottoman mielen arjen kiireen keskellä. Näyttely voi avata oman elämän juuret historian syvyyksiin. Tule fiilistelemään!  

Sinun täytyy hyväksyä markkinointievästeet, jotta voit katsoa tätä videota.

Julkaisut

Kouvolan taidemuseolla ja Kouvolan kaupunginmuseolla on omat julkaisusarjat.

Tule tutustumaan!