Teosesittely: Muistojen virta 23.2.

Muistojen Virta teosaesittelyyn liittyvä kuva. Taustalla Koko Kouvolan Teatteri -näyttely

Tervetuloa tutustumaan Muistojen virta -musiikkinäytelmään ja Koko Kouvolan Teatteri -näyttelyyn keskiviikkona 23.2.!

Aika: keskiviikko 23.2. klo 17–18
Paikka: Poikilo-museot/Kouvolatalo, Koko Kouvolan Teatteri -näyttelytila, os. Varuskuntakatu 11

Tekijät kertovat näytelmästä ja sen synnystä

Tunnin kestävässä Muistojen virta teosesittelyssä näytelmästä ja sen synnystä kertovat käsikirjoittaja ja ohjaaja Mari Kahri, lavastaja Sanna Halme sekä Olavi Virtaa esittävä näyttelijä Veli-Matti Karén. Heitä haastattelee Topi Talasranta.

Kouvolan teatterin musiikkinäytelmä Muistojen virta kertoo Olavi Virran ja leskirouva Hulda Simulan ystävyydestä. Musiikkinäytelmä sai kantaesityksensä Kouvolan Teatterissa 2.2. Koskettava teos vie Suomen kaikkien aikojen suosituimman laulajan muistoihin ja rakastettujen laulujen säveliin.

Teosesittely sisältyy museon pääsylipun hintaan

Teosesittely järjestetään näyttelytilassa, jossa on esillä teatterimaailmaa esittelevä kiehtova Koko Kouvolan Teatteri -näyttely. Se johdattaa teatterin kulissientakaiseen elämään ja tekee tutuksi Kouvolan Teatterin ammattilaisia ja heidän osaamistaan. Näyttelystä löytyy muun muassa video Muistojen virta -näytelmän suunnittelupalaverista.

Teosesittely sisältyy museon pääsylipun hintaan (11/8 € sekä alle 18-vuotiaat ilmaiseksi). Näyttelyyn on mahdollista tutustua ennen ja jälkeen tilaisuuden. Lisäksi osallistujat saavat lippuedun kevään Muistojen virta -näytökseen!

Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Paikkoja on rajoitetusti, joten saavuthan ajoissa paikalle.

Tervetuloa!