Poikilossa avoimet ovet perjantaina 20.8.

Kouvolatalo kesällä. Näkymä pääovien edestä. Pihalla kukkaistutuksia.

Poikilo-museoissa vietetään perjantaita taiteiden yön hengessä avoimin ovin klo 11 - 18. Molempiin museoihin on vapaa pääsy. Tulethan terveenä, kasvomaskin kanssa ja hyvää käsihygieniaa sekä turvavälejä noudattaen.

Taidemuseossa

Kouvolan kuvataiteilija Eeva-Liisa Puhakan näyttelyssä Täällä tuuli saa puhaltaa on esillä taiteilijan kotitilan ja -seudun esiin nostamia teemoja installaatioina, veistoksina, videoina, valokuvina, kineettisinä veistoksina sekä ääni- ja hajuteoksina.

Taiteilijan voit tavata näyttelyssä klo 15 – 18.

Kaupunginmuseossa

Kartanoiden Kouvola -näyttelyssä on tekemistä koko perheelle. Kartanonneiti Jacobina Charlotta johdattaa lapset näyttelykierrokselle. Kartanonväki kertoo – lisätyn todellisuuden polulla viisi kartanoelämän karaktääriä ilmestyy puhelimesi ruudulle. Lataa Arilyn-sovellus ja seuraa kultaisia jalanjälkiä näyttelyssä!

Poikilo-galleriassa

Kouvola väreissä -näyttelyssä on esillä nostalgisia näkymiä Kouvolasta ja Kuusankoskelta 1960-luvun puolivälistä 1970-luvun alkuun. Kuvissa vanha puu-Kouvola väistyy betonisen nykyilmeen tieltä. Kuvat on poimittu Poikilo-museon valokuvakokoelmista.

Muista, että vain Kouvolatalon pääsisäänkäynti A ja keskustan puoleinen parkkipaikka ovat käytettävissä kattoremontin ajan.

Desinfioivaa käsihuuhdetta on saatavilla Kouvolatalon sisäänkäynneillä, museokaupassa ja näyttelytiloissa. Museovierailun aikana pyydämme käyttämään kasvomaskia ja huomioimaan turvaetäisyydet kanssavierailijoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *