Poikilossa avoimet ovet perjantaina 20.8.

Kouvolatalo kesällä. Näkymä pääovien edestä. Pihalla kukkaistutuksia.

Poikilo-museoissa vietetään perjantaita taiteiden yön hengessä avoimin ovin klo 11 - 18. Molempiin museoihin on vapaa pääsy. Tulethan terveenä, kasvomaskin kanssa ja hyvää käsihygieniaa sekä turvavälejä noudattaen.

Taidemuseossa

Kouvolan kuvataiteilija Eeva-Liisa Puhakan näyttelyssä Täällä tuuli saa puhaltaa on esillä taiteilijan kotitilan ja -seudun esiin nostamia teemoja installaatioina, veistoksina, videoina, valokuvina, kineettisinä veistoksina sekä ääni- ja hajuteoksina.

Taiteilijan voit tavata näyttelyssä klo 15 – 18.

Kaupunginmuseossa

Kartanoiden Kouvola -näyttelyssä on tekemistä koko perheelle. Kartanonneiti Jacobina Charlotta johdattaa lapset näyttelykierrokselle. Kartanonväki kertoo – lisätyn todellisuuden polulla viisi kartanoelämän karaktääriä ilmestyy puhelimesi ruudulle. Lataa Arilyn-sovellus ja seuraa kultaisia jalanjälkiä näyttelyssä!

Poikilo-galleriassa

Kouvola väreissä -näyttelyssä on esillä nostalgisia näkymiä Kouvolasta ja Kuusankoskelta 1960-luvun puolivälistä 1970-luvun alkuun. Kuvissa vanha puu-Kouvola väistyy betonisen nykyilmeen tieltä. Kuvat on poimittu Poikilo-museon valokuvakokoelmista.

Muista, että vain Kouvolatalon pääsisäänkäynti A ja keskustan puoleinen parkkipaikka ovat käytettävissä kattoremontin ajan.

Desinfioivaa käsihuuhdetta on saatavilla Kouvolatalon sisäänkäynneillä, museokaupassa ja näyttelytiloissa. Museovierailun aikana pyydämme käyttämään kasvomaskia ja huomioimaan turvaetäisyydet kanssavierailijoihin.