Poikilo-museot on avoinna syyslomalaisille

Kouvolatalon piha syksyllä. Vaahteran lehdet kellastuneet.

Poikilo-museoissa on katsottavaa ja koettavaa syyslomalla.

Taidemuseossa on pelitaiteen näyttely, Pelipoikilo. Näyttelyn teokset ovat kävijöiden pelattavissa. Osa näyttelyyn valituista peleistä voi olla tuttuja oman tietokoneen tai matkapuhelimen näytöltä. Näyttely avaa tuttuihin peleihin uusia näkökulmia.
Taidemuseossa toteutetaan opastettu pelikierros / Gaming Tour lauantaina 29.10. klo 13.00. Pelikierroksella kuulet lisää peleistä sekä pelitaiteesta. Opastus sisältyy museon pääsymaksuun.

Kaupunginmuseossa on Kouvolan teatterista kertova Koko Kouvolan Teatteri -näyttely, joka tempaa kävijät kulissien taakse. Näyttely on suunnattu koko perheelle. Näyttelyvieraat pääsevät kokeilemaan lavastuksen luomista ja sen valaisemista. Tarkkaamon laitteita saa myös paineilla. Leikkimieliset näyttelyvieraat voivat itse esiintyä tai kokeilla lavan takana olevia asuja.

Museo on avoinna ti-pe 11-18, la-su 12-17, ma suljettu. Alle 18-vuotiaat maksutta. Perjantaisin klo 17-18 museoihin vapaa pääsy

Torstaina 27.10. klo 18.00 Kouvolatalon Simelius-salissa Sakari Viinikaisen Kouvola 100 vuotta luento, Kauppalasta kaupungiksi. Luennolle vapaa pääsy. Luentosarja on jatkoa 20.10. luentoon Asemakylästä kauppalaksi. Järjestäjinä Poikilo-museot ja Kouvola-Seura.