Poikilo-museoiden verkkosivut ovat uudistuneet

Torielämää 1960-luvun alussa Kouvolan kauppatorilla

Poikilo-museoiden verkkosivut ovat uudistuneet.
Kouvolan kaupungin Poikilo-museoiden uudet verkkosivut julkaistaan 5. maaliskuuta. Uudistus toteutettiin osana Kouvolan kaupungin verkkosivu-uudistusta.

Uusien sivujen toteutuksessa on pyritty huomioimaan entistä paremmin museokävijöiden ja muiden sivuston käyttäjien toiveet. Tieto meneillään olevista näyttelyistä, tapahtumista ja tulevista näyttelyistä löytyy nyt helposti. Myös menneet näyttelyt tallentuvat verkkosivujen arkistoon. Verkossa voi myös tutustua taidemuseon kokoelman patsaisiin ja muistomerkkeihin opastettuna mobiilikierroksena sekä vierailla virtuaalisesti Apteekkimuseossa ja Suomen Puotimuseossa. Näkyvyyttä saavat myös museon päivitykset sosiaalisen median kanavissa.

-Pyrimme täyttämään yleisön odotukset. Meiltä toivotaan usein vanhoja kaupunkikuvia, sanoo vs. museonjohtaja Anu Kasnio. Nyt sivuilta löytyy muistoja herättävä kuukauden kuva. Nämä eri puolilta Kouvolaa valitut kuvat kuuluvat museon valokuvakokoelmien helmiin. – Meille on tärkeää, että jokainen palvelun käyttäjä löytää tarvitsemansa tiedon helposti ja että voimme parantaa kokoelmiemme saavutettavuutta.