Pehmolelujen yönä museossa oli vallatonta menoa

Pehmolelujen yö kaupunginmuseo Poikilosssa. Kuvassa näyttelyssä olevan makuuhuoneen sängyn päällä monta pehmolelua.

Pehmoeläimet vierailivat Kouvolan Kaupunginmuseo Poikilon Kartanoiden Kouvola –näyttelyssä yökyläilyn merkeissä. Katso kuvat yötouhuista!

Kierrettiin näyttelyssä uusien pehmokamujen kanssa. Tutustuttiin näyttelyn ihan joka nurkkaan, kaapit, sokkelot ja katonrajat mukaan lukien. Meillä oli sellainen mieli, että nyt voidaan leikkiä Jekku Kepposta, Pyry Myrskystä ja Nyytti Myttystä eli olla kilttejä, mutta vähän vallattomia. Tutkia kaikkea ja nukahdella vaikka ruokapöytään, jos siltä tuntuu. Ja tuntuikin. Nokoset tuli otettua ruokasalin kulhoissa, hih!

Hys hys, nyt nukutaan! Keräännyimme kartanonneiti Jacobina Charlotan makuukammarin pehmeään katosvuoteeseen. Osa meistä nukahti heti. Kaikki eivät saaneet unta ja lähtivät yöllä tutkimaan paikkoja museossa. Kaikenlaista jännää oli ollut, siitä kuultiin aamulla! Aamiaispöydästä oli kiva näpistää pelkkiä sokereita, kun kukaan ei ollut näkemässä ja saatiin olla ihan vapaasti! Jotkut soittivat wanhalla kartanon puhelimella kotiin.
Uusia kavereita tuli paljon! Olisi hauska tulla uudestaankin museoon, niin hieno paikka se oli! Kiitos ihmislapsille, että toitte meidät yökylään museoon!

Mukana olivat: Pappapupu, Norsu Augustus, Keltanen, Kenguru, Lievästi Ärsyttävä Norsu, 2-vuotias Timi, Hubert, Nestori, Nalle, 1-sarvinen Mango, Herra Hakkarainen ja Herra Hakku, Lohtueläin,Räykiä, Kärmes ja Kiltti käärme, Nimetön, Jooa Oliver, Jose Antero, Lea, Rauhottava, Vauvaponi, Hauva, Luigi, Pandeliini eli Panda, Isac-Elliot, Lady, Lakupekka, Kisu sekä Apsku eli apina, jolla on oikea oma instagram-tili!

Katso kaikki 25. helmikuuta järjestetyn Pehmolelujen yön kuvat Poikilon
fb-sivuilta!