Kerro meille! -kysely on avautunut

Kolme kuvaa kymenlaakson tapahtumista. Kuvien päällä punainen pallo ja vihreä teksti - Kerro meille!

Kerro meille parhaat muistosi ja tarinasi Kymenlaakson alueen juhliin, markkinoihin ja tapahtumiin liittyen. Muistosi voivat kuljettaa meidät matkalle vuosien päähän tai ihan lähihetkeen. Voit kertoa muistosi ihan lyhyesti tai sitten voit kuvailla sen tarkemmin.

Kymenlaakson museoiden yhteisessä museoprojektissa kysytään teidän muistojanne alueen tapahtumista. Voi kertoa pienistä tai suurista, edelleen jatkuvista tai jo taakse jääneistä tapahtumista. Muistoja voi tallentaa internetistä löytyvälle kyselylomakkeelle.

Kyselyyn voi vastata tällä linkillä  https://kerromeille.net/

Kysely on avoinna 1.6.–31.8.2022

Kouvolan alueella toteutetaan mm Elovalkeat, Kouvola-päivät, Wiipurintien markkinat, Kouvolan Taikapäivät, Kymi Gran Prix Ravit, Jättömaa kylässä II, Taiteiden Yö, Lux Like Kouvola -valotaidetapahtuma, Kymijoki Beer festival ja monet muut arkeamme värittävät hienot tapahtumat.

Keltainen tausta ja siinä punainen ympyrä ja vihteä teksti: Kerro meille!

Kerro meille! on kymenlaaksolaisten museoiden yhteinen hanke, jossa vuosittain vaihtuvalla teemalla kerätään muistitietoa Kymenlaaksosta. Kyselyssä ovat mukana Kymenlaakson museo, Poikilo-museot, Haminan kaupungin museot, Miehikkälän museotoimi, Verlan tehdasmuseo ja Suomen Puotimuseo.

Kyselyyn tulleet vastaukset tallennetaan museoiden kokoelmiin ja niitä käytetään mm. näyttely- ja tutkimusaineistona. Otteita muistoista voidaan myös julkaista some-kanavilla. Aiempina vuosina aiheina ovat olleet nuoruus, metsäteollisuus ja muu teollisuus.

Punaisella pohjalla Kerro meille -kyselyssä mukana olevat museot.

Kuvat:
Miehikkälän Pelimannipäivät 1982. Kuva: Miehikkälän museot.
Kotkan Meripäivät 2012. Kuva: Kymenlaakson museo.
Kouvola-Päivät 1977. Kuva: Heikki Rautio, Poikilo-museot.