Museokäynteihin liittyvät rajoitukset jatkuvat Kouvolassa 28.2.2021 asti ja uudet pääsylippujen hinnat

Pinkki tausta ja valkoinen teksti, Poikilo-museoiden logo.

Museon pääsylippujen hinnat muuttuvat 1.1.2021 alkaen.

Kymenlaakso on siirtynyt koronapandemiassa leviämisvaiheeseen. Kouvolan kaupunki ottaa yhdessä muiden Kymenlaakson kuntien kanssa käyttöön rajoitustoimenpiteitä kolmeksi viikoksi ajalla 2.–22.12.2020. Kymenlaakson alueellinen koronakoordinaatioryhmä on antanut suosituksen, että alueellisia rajoitustoimenpiteitä jatketaan 28.2.2021 asti. Toimenpiteiden tarkoituksena on hidastaa koronan leviämistä alueellisesti. 

Poikilo-museoiden näyttelyt ovat edelleen avoinna yleisölle normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Ryhmäopastuksia ei järjestetä. Kaupunginmuseossa on tilaa yli 600 neliötä ja taidemuseossa 1200 neliötä. Museoissa on siis hyvin tilaa turvalliseen vierailuun.

Käsidesiä on Kouvolatalon pääovilla sekä näyttelytilojen sisäänkäynneillä. Museovierailun aikana pyydämme käyttämään kasvomaskia ja huolehtimaan turvaväleistä. Museokaupassa suosittelemme maksamaan ostokset kortilla ja lähimaksutoiminnolla.

Museon pääsylippujen hinnat muuttuivat 1.1.2021 alkaen. Yhdellä lipulla pääsee sekä kaupunginmuseoon että taidemuseoon. Aikuisten pääsylippu maksaa 11 €, alennuslippu eläkeläisille, työttömille ja opiskelijoille maksaa 8 €. Perjantaisin on aina klo 17-18 vapaa pääsy.