Jouluiset yleisöopastukset Kartanoiden Kouvola -näyttelyyn 29.11.2020

Joulukuusen oksilla piparkakkuja, olkikoriste ja punaisia silkkipaperikoristeita.

Kouvolan museokorttelissa vietetään joulunavausta 1. adventtina sunnuntaina 29.11. Kaupunginmuseo Poikilon Kartanoiden Kouvola -näyttely puetaan sen kunniaksi jouluasuun. Joulukuusi on koristeltu punaisin kreppipaperiruusuin ja kuusen alla sinetöidyt lahjapaketit odottavat kilttejä lapsia. Hyasintit, kielot, syreenit ja tulppaanit kaunistavat juhlan herkkupöytiä. Pullat, piparkakut ja muut makeiset valmistuvat keittiössä herrasväelle ja vieraille. Omenapuun oksakin kukkii kuin joulun ihmeenä!

Kartanoiden jouluperinteet tulevat tutuiksi museopedagogi Irja Ahtovirran opastuksella. Kolme yleisöopastusta järjestetään tasatunnein klo 14, 15 ja 16. Opastukset kestävät noin puoli tuntia.

Ilmoittaudu opastukselle ennakkoon puhelimitse p. 020 615 5297 tai paikan päällä museon avoinnaoloaikoina (ti-pe 11-18, la-su 12-17, ma suljettu). Paikkoja on joka opastuksella kymmenelle ensimmäiselle ilmoittautujalle. Opastus sisältyy museon pääsylipun hintaan.

Tulethan ajoissa paikalle, jotta turvallinen välimatka toisiin museokävijöihin voidaan säilyttää museokaupassa. Huomiotarrat lattiassa muistuttavat turvaväleistä.

Käytä käsihuuhdetta! Desinfioivaa käsihuuhdetta on saatavilla Kouvolatalon sisäänkäynneillä, museokaupassa ja näyttelytiloissa. Suosittelemme kasvomaskin tai suojavisiirin käyttöä.

Suosithan lähimaksua pankkikortilla! Museokorttikäynnin rekisteröinti onnistuu myös uudella Museokortti-sovelluksella ilman lähikontaktia.

Yleisöopastukset Kartanoiden Kouvola -näyttelyssä.
klo 14.00, 15.00 ja 16.00, ennakkoilmoittautuminen, max. 10 hlö/opastus.
Näyttelyt ja museokauppa avoinna klo 12–17.

Lisätietoja
Hanna Kaivonurmi, amanuenssi
p. 020 615 6739
hanna.kaivonurmi(at)kouvola.fi

Irja Ahtovirta, museopedagogi
p. 020 615 5437
irja.ahtovirta(at)kouvola.fi