Jazzmuseo svengaa Poikilossa

Saksofonisti Masa Orpana istuu pöydän ääressä saksofoni edessään.

Tampereella kulttibändin maineen saavuttanut yhtye Jazzmuseo konsertoi taidemuseo Poikilossa 11.10. klo 17.00.

Konsertti liittyy Kauneuden aarteita, taidetta Emil Aaltosen museon kokoelmasta -näyttelyyn. Konsertin kesto on noin 75 minuuttia. Siitä pääsee nauttimaan museon pääsylipun hinnalla.

Jazzmuseo on perustettu vuonna 2012 Pyynikinlinnassa, Emil Aaltosen museon konserttisarjaa varten. Yhtye on soittanut Pyynikinlinnassa jo 8 vuotta ja lumonnut yleisönsä ilollaan ja svengillään.

Jazzmuseo muodostuu neljästä tamperelaisesta huippumuusikosta: Masa Orpana (saxofoni), Arto Piispanen (piano), Lauri Hannu (kitara) ja Ville Rauhala (kontrabasso). Jokainen tuo oman musiikillisen kokemuksensa ja näkemyksensä Jazzmuseon hienostuneisiin tulkintoihin.

Konsertti järjestetään taidemuseo Poikilon yläkerrassa. Tilaisuuden yleisömäärä on rajattu 40 henkilöön. Istumapaikkojen sijoittelussa otetaan huomioon turvavälit ja tilassa on käytettävissä käsidesiä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Yksittäispakattuja kasvomaskeja voi ostaa Poikilo-museoiden museokaupasta. Ennakkoilmoittautuminen on mahdollista joko puhelimitse numeroon 020 615 5297 museon avoinnaoloaikoina tai sähköpostitse osoitteeseen poikilo@kouvola.fi.

Lisätiedot:

Mari Lehtosalo, intendentti, puh. 020 615 4050, mari.lehtosalo(at)kouvola.fi

Petri Mäkiharju, BMusic Ohjelma & Tapahtumatuotannot, puh. 040 5448 855, info(at)bmmusicfinland.com